20
Jun
08

Sist upp ur sängen :)

Nu har jag varit sist upp ur sängen i några dagar, skönt hehe. Isabell vaknade jättetidigt igår och i förrgår. Igår måste hon ha haft någon form av mardröm, vaknade klockan 5 och va jätteledsen stackarn. Lade henne bredvid mig och försökte få henne att somna om.
ÖPPNA ÖGONEN PAPPA!!!! hörde jag plötsligt och vaknade med ett ryck ;). Pappa inte sova mer nu, hon va ledsen och försökte få mig att vara vaken, jag kramade om henne lite och sa att det inte va något farligt, nee sa hon “inte farligt, det är bättre nu” :) Försökte få henne somna igen. Pappa vann till sist hehe

Midsommarafton idag, Isabell sov längre idag och man fick sova ut lite ivf. Men samma visa som varje morgon, Pappa!!! Gå upp nu Pappa! Sen kommer hon och ger en varm och go kram.
Att det är midsommarafton går ej ta miste på, Det REGNAR som vanligt, enda dagen på året du kan förutse vad det är för väder! Blir förmodligen sol (som vanligt) framåt kvällen när alla ska grilla och börja supa haha.

Har lagat god lunch idag. Fransyska med potatis och sås, lite gelé till givetvis. Mums va gott, en av favoriterna, tyckte även de andra som fick ta del av den utsökta måltiden. Isabell är väldigt förtjust i gelén, tar en hel sked och bara stoppar in i munnen haha ;)
Makkilakki som Isabell kallar henne (Marika) har åkt och jobbat så Iabell har adopterat hennes datastol och sitter och snurrar, Gröna lund släng dig i väggen :P
Nu när hon snurrat klart är det Urbans tur att snurra. Urban är pappas nalle som hon nog adopterat på obestämd framtid ;)

Glad midsommar allihopa ! !

Advertisements

0 Responses to “Sist upp ur sängen :)”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


Currently.

June 2008
M T W T F S S
    Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Country visitors statistics.

free counters
Advertisements

%d bloggers like this: