29
Jun
08

Att inte spela golf…

….är just nu hemskt! Nu när jag tittat en del på golf på tv så blir jag så otroligt sugen!! För er som kan golf, tänk er en grön fin fairway, du ligger mitt i den, har ca 165 meter kvar, solen lyser och det är asgrymt väder. Du står över bollen med en järn 5a och måttar slaget, du går bakom o kollar in läget, går fram och tar en provsving. Sen är det dags, du andas och tänker dig bollen landa på greenen…165 meter bort, du slår till bollen, får en sån där perfekt träff så du knappt känner att du träffar bollen. Bollen stiger upp i himmelen, den går med den perfekta drawn som du hade kalkulerat, bollen landar 5-6 meter innan flaggan och rullar en bit förbi, och du har skapat dig en fin birdie chans.
Tänk dig sen att inte kunna göra detta!!!   Haha

Ja jag har tittat på golf idag hehe, jag har kollat lite på USA touren, där det i morgon kommer bli lite kolla med då en Svensk leder inför sista rundan. Daniel Chopra har en 2 slags ledning i Buick Open före vänsterspelaren Bubba Watson, Woody Austin och Dudley Hart!
Ska Daniel kunna ta sin andra seger på USA touren denna säsong, så till lika i sin karriär. Hans enda top 25 i år hittils var den vinst han lyckades med tidigare i år, kanske blir nästa top 25 också en vinst!

Har även kollat lite på Womens U.S Open där vi har vi har en oväntad bästa Svenska, Helen Alfredsson 43 ligger för närvarande på en delad 3e plats tillsammans med Inbee Park, leder gör Stacy Lewis ett slag före Paula Craemer. Rundan är inte riktigt slut, så kan ju ske en lite förändring fortfarande! Annika Sörenstam är hela 7 slag efter Lewis i nuläget och ser ut att bli utan major titel även denna gång!

Advertisements

0 Responses to “Att inte spela golf…”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


Currently.

June 2008
M T W T F S S
    Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Country visitors statistics.

free counters
Advertisements

%d bloggers like this: