06
Jul
08

Köttfärs i pitabröd.

Till lunch idag blev det något det va längesen vi åt. Något jag rekommenderar definitivt.
Köp pita bröd, följ anvisningarna för tillagning. Vi brukar göra i ugn, blir bäst.
Stek köttfärs, spetsa gärna med lite grillkrydda precis innan den blivit färdigstekt.
Sambon gör sin egen köttfärssås, men jag är ingen älskare av majs och champinjoner och sånt så jag kör enkelt.
När köttfärsen är färdigstekt strör jag över riven ost, mängden efter behag då givetvis.
Sen skär man pitabrödet på mitten, fast inte rakt igenom så att man kan lägga ingredienser i.
Jag brukar lägga en skinkskiva i och vräka i senap då jag är en senapsälskare. Sen lägger jag i köttfärsen och käkar med god aptit :)

Går garanterat att göra tacoblandning att ha i också, ska testa det nästa gång. Och skall även testa med bacon och köttförs någon gång.
Väldigt bra också att det blir en så lagom stor portion mat, inte för mycket och inte för lite.

Smaklig måltid!


0 Responses to “Köttfärs i pitabröd.”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Currently.

July 2008
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Country visitors statistics.

free counters

%d bloggers like this: