21
Nov
08

Party Night

Ja i morgon är det dags, blir en lång dag så är väl bäst att gå och lägga sig nu så man orkar.

Först bär det av till Katrineholm för att gå på min fasters begravning, är givetvis mindre kul, men göras skall det ju. Planerna ändrades, vi ska åka i hyrbil och Isabell ska följa med oss, sen ska hon följa med farmor och farfar hem i ca 1 vecka. Tror att Isbell kommer tycka det ska bli skönt och komma ifrån oss lite då hon inte får göra som hon vill här hemma hehe

Sen bär det av till tågstationen i Katrineholm och hämta upp Katjas lillasyrra och sen hem till Örebro. Här väntar ett gäng partysugna (säkert redan berusade) shockplayare + ett par till.

ill_drinks

Ser väldigt mycket fram emot att träffa Yvonne som man känt lite sådär via Katja, som varit vän med henne i över 5 år på shockplay (även första gången dom träffas). Men ska även bli kul att träffa Erika och Bengan (är la bäst och säga va =P?) som vi nyligen lärt känna. Kommer även en Eskilstunabo hit, en glad skit verkar det som, han bjöd väl typ in sig själv, men det va ju meningen att folk skulle våga fråga. Ska bli kul och träffa dig med Niklas, kul att du vågar dig på att komma hit (:

Lite tråkigt att inte Ulf och Mats kunde komma, Mats jobbar och har en läcka någonstans så han har lite “skitgöra” trist Mats. Och Ulf aka scandalplayer ska ha sin son då tyvärr (eller tyvärr & tyvärr, men tyvärr för oss givetvis) hade vart riktigt kul Ulf, även om vi inte alltid varit överens hehe ;o)

Har städat som en besatt idag, otroligt hur det kan finnas så mycket och göra, trots att det inte ser så ut haha. Men nu har vi fått det skapligt här hemma, så nu vågar vi släppa in folk i huset.

var_god_stada

V Ä L K O M N A   H I T !

Advertisements

1 Response to “Party Night”


  1. November 21, 2008 at 1:44 pm

    hahaha jag väntar på er här men alla kommer nog dyka upp typ samtidigt? får väl locka hit carro eller så innan kanske ;)
    skåål!
    partyy!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


Currently.

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

November 2008
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Country visitors statistics.

free counters
Advertisements

%d bloggers like this: