01
Jan
10

Nytt år Nya förutsättningar.

2010

Ja nu är det nytt år, det blir lite som en nystart.
För min del gäller det nu att försöka få igång verkstan lite.

Givetvis måste det nya året innehålla alla delar, både roliga och mindre roliga ting.
Blir väl som alla andra år en blandning mellan hopp och förtvivlan =D

Man måste hitta sig ett jobb, eller hitta någon form av kurs som sedan kan leda till jobb.
Förutsättningarna för att få jobb ser ju sådär ut då jag funderar på att INTE söka fler säljjobb, eventuellt försöker jag fixa mig ett sånt och söker andra jobb under tiden, men känns liksom döfött då jag är ur trött på försäljnings skiten. Är la försent nu men skulle kunna tänka mig att bli Engelskalärare, måste utbilda sig en del då, om det inte går att via en praktik komma in på något sätt, men antar att reglerna är för stränga för det.
Är ju det som är anledningen till att det gått som det gått med jobben senaste tiden, man är så himla slutkörd på telefontjatet!! Man orkar liksom inte, om man kunde hitta ett säljjobb där man inte behövde sitta och tjata och pressa och stressa kunden trots att det enda kunden vill är att jag ska sluta prata och lägga på och gå hem och lägga mig, eller dra åt h****** så kanske man skulle kunna tänka sig att ge det en chans till. Men var hittar man ett säljjobb där man bara kan sitta och hålla en diskussion med en kund i lugn och ro och sedan komma överens om något?

Jag tror jag ska försöka hitta någon mera fysiskt jobb, lagerjobb, personlig assistent, eller nåt annat spännande som jag inte har gjort förut!

Ska ta och sätta mig och ringa till lite jönsar på Måndag och se om det nappar!

Det va ju föresten lite roligt, Arbetsförmedlingen, eller min handläggare där snarare skickade hem en anvisning om en praktik jag skulle söka, INOM försäljning haha. Jag som trodde att praktik var till för att jag skulle få en möjlighet att vidga mina vyer lite =P
Har sökt den men finns en viss “risk” att jag inte får det om vi säger så ;)

Sitta o jobba med försäljning för samma pengar jag får när jag sitter här på arslet? Nej Tack!

Det är väl det angående jobb biten, kan inte göra eller säga så mycket om det för dagen, men lösas ska det på ett eller annat sätt.

 

Hur är det med familjen då?
Jo familjen och jag mår utmärkt, så där ser förutsättningarna rätt bra ut så att säga =) Jag såg tydligen rätt “tuff (bra)” ut igår fick jag höra. Kul att få höra :) Jag har ju inte brytt mig om mitt hår tex på ett tag nu, men i veckan va jag och klippte mig och givetvis stylade jag mig lite till festaftonen! Det gick hem :D

Jag Nyår 

Detta kommer också bli ett år då jag kommer satsa på min hälsa, planerar att spela lite golf, har köpt ett wii som är tänkt som en investering i min/våran hälsa då detta tv spel är ett lite mer aktivt sätt att spela än alla andra spel. Bara i startgroparna när det gäller detta men mer utrustning får köpas när det tillåts. Detta ger en möjlighet att förena nytta med nöje :D
Även tänk att komma igång o promenera mer, fast just nu är det så förbenat halt och jobbigt att gå ute så blir lite sparsamt tyvärr =) Har ju inga kängor!! :/

Sen har vi Shockplay, det är ju en del av livet man är van vid att det finns där. Det kommer det fortsätta göra. Shockplay ligger mig varmt om hjärtat av flera själ. Dels var det där jag träffade mitt livs kärlek som jag nu har bildat världens bästa familj med, dels är det en väldigt familjär sida där man alltid har kul, man kan snacka med folk från hela världen och spela samtidigt. Man kan bara spela för att det är kul att spela, det finns tävlingar, både tävlingar att ställa upp i och tävlingar som jag är med och arrangerar. En målsättning här är att få fortsätta med det och förhoppningsvis få ökat ansvar inom detta då jag verkligen tycker att det är urkul.
Just nu på Shockplay är det dock mina “Clean Sweeps” som är det jag satsar mest på. Clean Sweep gör man i Couronne och det innebär att man sätter alla ringar i sin egen färg i en följd utan att missa och utan att sätta någon ring i den andra färgen.

Ett exempel, som jag dessutom fick pris för “Sweep of the month November”

 

 

Jag har i dagsläget 6701 stycken.
6701

Detta placerar mig på en 4e plats, mitt mål är att innan Januari är slut befinna mig på plats nummer 2!     Borde gå :)

6701.1

Här har vi lite förutsättningar för 2010, mycket att stå i om man ska hinna med allt!! :)

Men nu gäller det att prioritera och kämpa hårt så man kommer någon vart också.

Lite medgång skulle inte skada för en gångs skull!! :P

Gott Nytt 2010 på er allihopa, ha ett underbart år, det ska jag ha!

Martin aka Mr Daydreamer!

Advertisements

0 Responses to “Nytt år Nya förutsättningar.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


Currently.

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

January 2010
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Country visitors statistics.

free counters
Advertisements

%d bloggers like this: