14
Apr
10

30 minuter.

Det känns som att 30 minuter skulle vara gott om tid på morgonen. Det vill säga, jag känner att det bör räcka för att få Isabell till dagis, för tusan hon ska ju bara äta en smörgås, byta kläder och borsta tänderna, promenaden till dagis tar ca 3 minuter, är hon på riktigt bra humör går det ännu fortare då hon springer dit på morgonen.

Men oavsett hur smidigt allt går så känns det som att dom ALLTID har börjat samlingen på dagis när man kommer dit, den börjar 8.30.

Dom måste ha en snabb klocka på dagis konstaterade jag & en annan mamma just denna soliga morgon, men det kan ju inte stämma det heller då vi hela tiden klagar på att tiden går så fort, det är ju tiden som går för fort här hemma så man inte hinner göra dessa få enkla sysslor ens innan det är för sent, eller i alla fall på håret.

Det är klart, har man en unge där munnen går i ett från att gluggarna ser det första utav dagsljuset så kan man kanske tänka sig att samma mun kanske är en orsak till att det inte alltid går i full fart. Finns alltid något att spekulera om, något att berätta, något man absolut måste säga på morgonen som absolut inte kan vänta tills man har ätit upp mackan, eller ens tills man tuggat ur munnen.

Får prova gå upp 5 minuter tidigare helt enkelt, om det nu hjälper det vill säga.

Men man får stå ut med en blick på dagis någon gång, man får ju underhållning på morgonen i alla fall, dessutom är det ju faktiskt deras klocka som går för fort :)

Martin!

Advertisements

0 Responses to “30 minuter.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Currently.

April 2010
M T W T F S S
« Feb   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Country visitors statistics.

free counters
Advertisements

%d bloggers like this: